F.A.Q

1、What does the price include?
Answer: The price only includes the dress . Shawl ,veil or glove is not included .

2. What Is the MOQ (Minimum Order Quantity)?
Answer: There is no MOQ so that you can buy only one prom dress or quinceanera dress from our website. and we can ship single item samples or large orders to worldwide.

3、How are your prices so low?
Answer: We are able to offer our featured collections online in such a low price because we operate at a lower overhead than retail shop. For example, we do not employ a sales staff, all of which add to the cost of operation. Since we do not have to accommodate for these costs, we can pass the savings onto our customers.

4. Can you make a dress according to the pictures I provide?
Answer: We can do it for most ordinary designs. Please email us your pictures with all the specifications. Sometimes the fabrics of the dress you enquired are difficult to find, or the special cut requirements beyond our ability. After our expert designers and dressmakers have reviewed the pictures, we can inform you of whether we can make it.

5. How long would it take to receive one prom dress or evening dress after it has been order from your website?
Answer: We usually take 15-20 days to finish prom dress. Rush service is sometimes possible for an additional charge. Please contact our customer service representatives for more information.

6. How can I find my size?
Answer: We strongly recommend you have your measurements taken by a professional seamstress /dressmaker to ensure the accurate measurement before buying any dress online. We have provided the standard size chart for you to choose from if you need a standard size dress.

7. Is the colour of the picture display the same colour as the dress?
Answer: Not always. Your monitor and colour correction utilities may change the colors. Different brands of computers, lighting in the room and other variables can also make your eyes receive different colour information. Do not use pictures and magazines as colour swatches since different brands of ink on different types of paper may have different feel.

8、When should I order?
Answer:Please place your order as far as in advance of your event date as possible. By doing so, you will allow at least 15-25 days ample time for production and shipping.

9、What are my payment options?
Answer: we accept PayPal、Credit card,( Visa, MasterCard, JCB) For any details, please see payment

10、 Do I have to pay for my dress in full at the time of purchase?
Answer: You have to make payment in full at the time of purchase, and then we can start production. Otherwise the delayed delivery caused by it won 't be of our responsibility.

11. Why did I fail in submitting the order?
Answer: Some of our clients provided feedback on failing in submitting the order. We feel very sorry for the inconvenience caused by the network congestion. Please be patient or email our customer service representatives directly. We may be not able to respond to you immediately because of time difference, but we will do it as soon as possible.

12、Can I return and exchange items?
All sales are final and cannot be cancelled 48 hours after your purchase.

We will accept returns on new un-touched non-altered dress. We do not accept returns on special ordered plus size gowns or specialty ordered gowns such as your own design gown. We will accept returns on merchandise that is damaged or defective. All returns must be within 3 days of when the shipment was dropped off from the carrier. You must contact with us to have a return authorization before return it. All returned gowns will have a 20% restocking fee applied from the full purchase price of the gown. Please check our Return Policy

Please be sure of the style, size, color, and any other specifications before submitting your order.
If you have any problems with your order please Contact Our Staff who will give you reasonable suggestions.

13、What is the delivery time for orders?
All orders will ship out from our factory. After your payment was charged, we'll have 15-25 days to process your order. You will also immediately receive an email of delivery status from us when your order is shipped out. Usually it will take another 3-7days for TNT,EMS,DHL,UPS. Delivery to reach your hand. Normally you can enjoy your selections in 15-25 days after you place an order on our website. we provide our customers Fast Delivery as it's well customer service.

In the event your order cannot be shipped you will be contacted immediately by e-mail and informed the reason for the delay.

14. Do you offer custom designs?
Answer: We aim to satisfy every girl's wishes about creating their dream wedding dress. We do custom designs which mean you can change almost anything on any prom dress for an additional charge to satisfy your wants. Our custom services allow you to make those changes. Here are just a few examples of the modifications we make to our dresses on a regular basis:

① Change the colour ② Change the fabric ③ Change the size

④ Change the train ⑤ Change the neckline ⑥ Add sleeves and change the sleeve length

⑦ Add / Delete detail on the skirt ⑧ Change the skirt silhouette ⑨ Change the embroidery or embellishment pattern
All of these above changes , and more can be made and are simple as one request a way. Please contact our customer service representatives to help you determine how you can customize your dress so that you walk down the aisle with the dress you always dreamed of !

15. Can I cancel the order?

Answer: All sales are final and cannot be cancelled 48 hours after your purchase. You can cancel the order if we receive your email before we start making your dress normally in 48 hours . But you have to know that we will start making your dress as soon as possible after we receive your payment, so please check your order carefully before payment.

16、After Payment,How Can I Check The Status Of My Order?

Answer:During the process of purchase, you should receive several emails from us. There will be an email confirming your order information,and we will also email you the tracking number after we ship out your order.

17、How can I view prices on your website in different currencies?

Answer:You can choose to view prices in different currencies using the drop-down Currencies menu at the top of the right-hand pane of our homepage.
You can view prices following currencies:
- US Dollar (USD)
- Euro (EUR)
- British Pound (GBP)
- Australian Dollar (AUD)
- Canadian Dollar (CAD)

18、Can You Ship To "MY COUNTRY"?
Answer:Yes ,no problem,we can ship to your country. we can ship single item samples or large orders to *worldwide*.
Please note, Before ordering we suggest you to find out about the import tax situation in your own country.

19、Can An Order Be Made Without Using The Website?
Answer:We prefer our customers to order through our website. You can place orders directly for the products you like. However, if you want to order in other ways, or have questions about ordering, please contact our customer service representatives by send email to promdressbuy@gmail.com

20、How can I place a large / bulk order?
Answer:We will provide you with personal customer service for large volume wholesale orders and discuss the shipping options fully.
For large volume order quotation,our Customer Manager wish to serve you.

23、How much tax do I need to pay?
Answer:Please note that all import taxes / duties are the buyer 's responsibility.
We will accept no responsibility for customs costs incurred.
Many countries do not charge import duties on private items, samples, and goods below a certain stated value.
However, you may find that you have to pay taxes when goods you've ordered from us arrive in your country.
Obviously you will want this to be as low as possible, but we cann,t give you advice or information about tax rates and customs charges in your country.
You must ensure you find out about regulations in your own country before ordering from us. In most countries the actual origin of the goods (China) is not important: only the declared value of the goods and declared contents is relevant.
Let us know if you have any special packing or labeling instructions when placing your order.

Copyright © 2014 Prom Dresses Buy.
PromDressBuy has a huge selection of womens dresses for every occassion - prom dresses, discount prom dresses, affordable homecoming dresses, best seller quinceanera dresses such as beautiful quinceanera dresses, discount quinceanera dresses, evening gowns and cheap prom gowns and more!